İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Görevine Prof. Dr. Abdussamed Yeşildağ Atandı

2019 yılından bu yana Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr.  Abdussamed Yeşildağ, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak atandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektörlük makamında düzenlenen törenle Prof. Dr.  Abdussamed Yeşildağ’a yeni görevini tebliğ etti.

Törende Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan, Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan ile Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci de hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Sosyal Bilimler Enstitüsünde bugüne kadar yaptığı çalışmalar dolayısıyla Prof. Dr. Abdussamed Yeşildağ’a teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.